• Jan Tinbergenstraat 193
  • 7559 SP Hengelo
  • The Netherlands

Tankverlichting van Stahl / Electromach 

Gewoon een goede tank verlichting, meer heeft u niet nodig! Als u voor kwaliteit en prijs gaat kiest u voor inspectieverlichting van Stahl/Electromach. Of het nu gaat om een halogeenlamp of een nieuwe LED inspectielamp, we hebben ze in verschillende soorten en maten. Omdat deze inspectieverlichting zeer robuust is, wordt hij in verschillende industrieën toegepast.

Voor elke zone een toepassing voor uw inspectieverlichting.

De tank inspectielampen zijn geschikt voor de verlichting van opslagtanks, destillatiekolommen, pijpleidingen, flowindicatie etc. ATEX tankverlichting heeft naast haar hoge betrouwbaarheid ook een lange levensduur. Na een lange ontwikkeling is deze ATEX tankverlichting nu beschikbaar in twee versies, een met een halogeenlamp en een met een LED-technologie.

Deze laatste als LED –verlichting is op het gebied van explosieveiligheid een echte revolutie. Zo spreekt men over een tankinspectieverlichting die erg duurzaam is en weinig onderhoud nodig heeft, om maar niet te spreken over de zeer hoge kwaliteit en intensiteit! De LED-verlichting technologie maakt dat het energieverbruik erg laag is, wat natuurlijk u als gebruiker aanzienlijke besparingen kunnen opleveren. De prijs/kwaliteit verhouding maakt het bij de klanten keer op keer makkelijk om te kiezen voor de tankverlichting van Stahl/Electromach. Simpel omdat hij aan alle verwachting voldoet. De ATEX halogeenuitvoering heeft ook haar strepen verdient en is er van 5Watt tot 100 Watt. Het materiaal van de behuizing past zich perfect aan zodat deze in verschillende industrieën zijn te gebruiken.

Onze tankverlichting

6122

Tankverlichting – 6122

De tank inspectielampen zijn geschikt voor de verlichting van opslagtanks, destillatiekolommen, pijpleidingen, flowindicatie etc. ATEX tankverlichting heeft naast haar hoge betrouwbaarheid ook een lange levensduur. Na een lange ontwikkeling is deze ATEX tankverlichting nu beschikbaar in twee versies, een met een halogeenlamp en een met een LED-technologie.

Edellux

Dit explosieveilige LED ketelinspectie armatuur is zeer interessant voor machinebouwers en eindgebruikers in de farmacie.Het licht van dit ketelinspectie armatuur is UV-vrij en heeft een ‘koele’ witte kleur. De armaturen kunnen worden gecombineerd met een ruitenwisser of een sproeier (voor het schoonhouden van het kijkglas).

Chemlux Powerled

Speciaal voor de explosieveilige wereld is de serie kijkglasverlichtingen uitgebreid met een POWERLED uitvoering. Dit zeer efficiënte verlichtingsarmatuur heeft een lichtstroom van maar liefst 980 Lumen. Zijn compacte design zorgt ervoor dat het gewicht slechts 1,75kg is.

Unieke punten van de Stahl/Electromach inspectielampen:

  • Voor halogeenlampen van 5 tot 100 Watt.
  • Verschillende kantelscharnieren verkrijgbaar.
  • Montage beugel voorhanden.
  • Licht metalen behuizing (corrosie vrij).
  • Robuuste uitvoering.
  • Aansluitkabel in aparte aansluitdoos.
  • Flange kraag.
  • Geschikt voor zone 1/2/21/22.

Heeft u interesse in een inspectielamp, neem contact op met ons en wij adviseren u graag.

Zo zijn er dus meerdere montagesystemen om de inspectielamp aan te passen naar de installatie om deze passend te krijgen. U heeft een keuze uit een montagebeugel, een kantelend scharnier of een flenskraag. Uiteraard behoeft deze inspectielamp bijna geen onderhoud. Het glas is van hittebestendig borosilicaatglas of van opaal glas en geeft vermindering van verblinding. Om de installatie verder te vergemakkelijken zijn er verschillende aansluitmogelijkheden, met aansluitkabel of een aparte aansluitkamer.

Zet uw project in het licht met de kwaliteitslamp van Stahl /Electromach. Wij helpen u hier graag mee en zijn u graag van dienst vanuit ons kantoor in Hengelo, of komen desgewenst bij u langs.