• Jan Tinbergenstraat 193
  • 7559 SP Hengelo
  • The Netherlands

Kom in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA)!

U wilt graag uw conventionele verlichting vervangen door LED verlichting. Dan zit u bij Electromach goed! Wij hebben een breed scala aan LED verlichting. Denk hierbij aan handlampen, brandlampen, hanglampen en lineaire lampen. Een bijkomend voordeel is dat u nu voordelig kunt overstappen van conventionele verlichting naar ledverlichting. En wel met de Energie Investeringsaftrek. Hiermee kunt u subsidie ontvangen op uw ledverlichting. Wist u bijvoorbeeld dat dankzij deze subsidie led verlichting steeds populairder is geworden?

Mede door subsidie led verlichting een succes!

Zoals ook in 2014, kunnen bedrijven in 2015 weer subsidie aanvragen door middel van de Energie Investeringsaftrek. Bedrijven kunnen fiscaal voordelig led lampen aanschaffen en hiermee investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. 41,5% van de investeringskosten kunnen bedrijven aftrekken van de fiscale winst bovenop de gebruikelijke afschrijving. Deze regeling is in het leven geroepen speciaal om het duurzaam ondernemen te stimuleren. Uiteraard levert ledverlichting ook een lagere energierekening op maar ook levert het gemiddeld 10% belastingvoordeel op! Met subsidie led verlichting ontvangen is dus geschikt voor iedereen!

Wilt u meer weten over het aanvragen van de subsidie?

Ga dan naar http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/energie-investeringsaftrek-eia. Heeft u al een led upgrade gedaan? Wees dan op tijd met het aanvragen van EIA, binnen 3 maanden na het geven van de opdracht. Wilt u meer weten over de led verlichting die Electromach in haar productportfolio heeft? Neemt u dan contact op met onze binnendienst via info@electromach.nl of via telefoonnummer 074-2472404.