• Jan Tinbergenstraat 193
  • 7559 SP Hengelo
  • The Netherlands

Ook met weinig middelen aan de nieuwste technologie komen?

Elk bedrijf krijgt ermee te maken, de verlichting voldoet niet meer aan de nieuwste technologie!
Jaren gelden was het voor uw bedrijf een grote investering om alle verlichting te plaatsen en vandaag de dag is het niet meer de nieuwste. Sterker nog u krijgt te maken met uitval en moet met enige regelmaat de oude TL lampen vervangen. Of erger dat het voorschakelapparaat (VSA) zijn beste tijd heeft gehad en u zo vele malen een monteur op pad moet sturen om, op vaak lastige plaatsen, een TL lamp te vervangen. Bij Electromach kunnen bestaande TL lampen vervangen worden door retrofit LED lampen. Erg handig dat de bestaande klassieke serie 6001 TL lampen, die bij vele zware industrieën gebruikt worden, nu met behulp van de retrofit kit geüpgrade kunnen worden van TL lampen naar LED.

Wat moet u ervoor doen om uw huidige TL armatuur om te bouwen naar de energiezuinige LED verlichting?

Uw huidige 6001 Stahl armatuur simpel open draaien, met de centrale vergrendeling, om vervolgens de gehele montageplaat waar de TL lampen en het voorschakelapparaat op zitten uit te nemen. Hiervoor zijn alleen enkele draden noodzakelijk los te draaien van de aansluiting. Vervolgens bevestigt u de nieuwe aangeschafte montageplaat waar een nieuw VSA en de LED verlichten op zijn bevestigd. Dit bevestig je weer doormiddel van de draden weer aan te sluiten op de contacten en de montageplaat vast te klikken met het huidige systeem. Ook de kap is en blijft bruikbaar en kan gewoon met het centrale vergrendelingslot gesloten worden.
Zo kunt u in een zeer kort tijdsbestek vele armaturen vervangen waarmee u de nieuwste technologie in huis haalt. Omdat we spreken over de laatste technologie op het gebied van LED, komt u zelfs in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA). Ook dit is een fiscaal aantrekkelijk voordeel als u nu overstapt van TL verlichting naar LED verlichting.

Speerpunten om retrofit LED lampen toe te passen:

• Snel en eenvoudig toe te passen op onze 6001 serie.
• Kostenbesparend in energieverbruik en in aanschaf.
• Meer lichtopbrengst.
• Zeer onderhoudsarm.

Wilt u weten of dit ook bij u toepasbaar is?

Bel met onze binnendienst om over deze retrofit Led lampen te praten. Zo kunnen we doornemen of u uw oude TL lampen kunt vervangen door LED. Waarom nieuwe ophangen als de basis nog goed is. Bij Electromach kunnen we u verder helpen met vele aspecten van explosieveilige verlichting. Desgewenst kunnen we u een demo laten zien. Schroom niet en informeer naar de mogelijkheden!