• Jan Tinbergenstraat 193
  • 7559 SP Hengelo
  • The Netherlands

Electromach LED TL lampen, een goede investering

U wilt toch ook graag geld besparen?
Bij de meeste bedrijven wordt er gebruikt gemaakt van TL verlichting. U bespaart hiermee veel geld en draagt bij aan een beter milieu. Bent u op zoek naar een nog meer energiebesparende oplossing? Dan zijn onze LED TL lampen een goede keuze voor u.

Onze LED TL lampen zijn een directe vervanger voor onze TL lampen, handig zo hoeft u geen nieuwe armaturen aan te schaffen. De prijs van een LED TL lamp is hoger dan een TL lamp maar dit heeft u zeer snel terugverdient door middel van het hoge rendement wat deze LED lampen als voordeel hebben. Daarnaast is de levensduur van deze lampen veel langer waardoor u de lampen niet meer zo vaak hoeft te vervangen.

TL verlichting vervangen door LED TL verlichting

Serie 6002: Wat is er nou mooier dan uw oude 2×36 Watt TL verlichting 1 op 1 te kunnen vervangen door een LED (TL) lamp? U kunt dus uw armatuur behouden, dat wil zeggen dat uw oude 6001 serie van Stahl verlichting als armatuur en kap behouden kan worden. De inhoud, of te wel het voorschakelapparaat (VSA) met de beide (TL) lamphouders en de montageplaat met de aansluitdraden zijn geheel te vervangen door een nieuwe. Deze nieuwe montageplaat (met alles erop geplaatst) past weer netjes op de plaats van het oude armatuur echter is deze nu geheel voorzien van een rij LED verlichting!

Daarnaast is hij onderhoudsvriendelijk, licht in gewicht en heeft hij een zeer hoge lichtopbrengst wat garant staat voor een lange levensduur van circa 100.000 uur! Het energieverbruik vermindert tot maar liefst 80%. Andere speerpunten zijn de simpele centrale vergrendeling, zowel als hanglamp te monteren maar ook kan deze LED (TL) lamp op een paal gemonteerd worden. Daarnaast is hij geschikt voor zone 1, 2, 21 en 22. Uiteraard ook voor nieuwe projecten is deze 6002 buis verlichting een erg goede investering!
Zowel voor het verlichten van raffinaderijen, plants, offshore, scheepvaart of andere (zware) industrie. Deze TL verlichting LED zal u niet teleur stellen en dan hebben we het nog niet eens gehad over de EIA, de Energie Investerings Aftrek.

Serie 6036: Wilt u ook LED buis verlichting gebruiken in een zware industriële omgeving? Dan is deze serie uitermate geschikt. Dit robuuste armatuur kan schokken en trillingen weerstaan. Het zeer lage energieverbruik en de indrukwekkende levensduur (circa 100.000 uur) maken deze buis, dé buis onder de buislampen. Andere speerpunten van deze LED (TL) lamp zijn dat deze lamp zeer licht in gewicht is, dat hij in verschillende lengtes en wattages te verkrijgen is, dat hij snel opstart en geschikt is voor zone 1, 2, 21 en 22.

Waarom Electromach?

Electromach is gespecialiseerd in verlichting en zo ook in LED TL lampen. Alle ontwikkelingen worden uitstekend bijgehouden en we voldoen ook aan alle Europose Licht richTLijnen. Dat is de reden waarom u bij ons altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en de meest veilige producten. Vervangen van uw oude TL verlichtingsbron loont dus echt!
Wilt u meer weten over alle LED TL lampen die Electromach in haar productportfolio heeft? Wilt u graag een demo, een offerte of een lichtberekening opvragen? Het kan allemaal. Neem dan contact op met onze binnendienst via info@zone-atex.nl of via telefoonnummer 074-2472404. Wellicht is het handig om bij u op locatie een afspraak te maken en zo u en uw collega’s te overtuigen dat deze LED TL verlichting van Stahl/Electromach heel goed bij u passen!