• Jan Tinbergenstraat 193
  • 7559 SP Hengelo
  • The Netherlands

Veiligheid met een twist

Bescherming zonder compromis: de veiligheidsschakelaars van Electromach

Als betrouwbare en competente leverancier van explosieveilige producten en systemen levert Electromach innovatieve oplossingen en advies. Onze producten zijn gecertificeerd volgens ATEX- en IECEx-richtlijnen, evenals de NEC.

De veiligheidsschakelaars, onderdeel van ons assortiment installatiematerialen, zijn speciaal ontworpen voor toepassingen in explosiegevaarlijke omgevingen. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben veiligheidsschakelaars één belangrijk doel: veiligheid.

De gebruiksvriendelijke schakelaars voldoen aan de norm IEC/EN 62626 klasse 1, waardoor ze zelfs in explosiegevaarlijke omgevingen uiterst betrouwbaar en veerkrachtig zijn. De schakelcapaciteit komt overeen met de gebruikscategorieën AC-3, AC-23, DC-1 en DC-23 volgens IEC/EN 6094703. Om deze reden kunnen de veiligheidsschakelaars gebruikt worden om zowel direct gevoede als VSD aangestuurde machines snel en betrouwbaar uit te schakelen.

Bekijk het interview met de productmanager van R. Stahl Wolfgang Möller tijdens de SPS tentoonstelling (de engelse vertaling is te verkrijgen door de ondertiteling te activeren).

Meer weten? Neem contact op met onze experts.