• Jan Tinbergenstraat 193
  • 7559 SP Hengelo
  • The Netherlands

Hanglampen van Stahl/Electromach

Onze hangverlichting wordt gekozen om haar kwaliteit en inzetbaarheid in zware industriële omgevingen! U kunt kiezen tussen verschillende soorten ATEX hanglampen. Denk hierbij aan de halogeen lamp, de fluorescerende lamp en als laatste de LED-lamp. Voor de beste ATEX hanglampen die bij uw behoeften en verwachtingen passen zijn uiteraard verschillende accessoires beschikbaar.

Hierbij moet u denken aan een beschermkorf ter bescherming van de verlichtingsbron, een reflector voor het meer richten van de lichtbundel, en verschillende montage beugels voor het ophangen van het armatuur zelf, en als laatste speciale ringbouten voor het ophangen van de LED hanglampen. Indien u kiest voor een LED hanglamp, is het belangrijk op te merken dat de LED-lamp al is gemonteerd. Bij het kiezen van één van de andere verlichtingsbronnen als QT/LME TC-TSE of HIE of HSE, zullen deze lampen apart (los) mee worden geleverd. Een hanglamp van Stahl/Electromach kent kwaliteit wat bij ons hoog in het vaandel staat.

Onze hanglampen

6050

Hanglampen – 6050

Deze hangverlichting kom je tegen bij zware industrieën als olieraffinaderijen, scheepvaart en boorplatformen, maar ook onshore waar je kan denken aan verschillende plants, opslagloodsen en magazijnen. Gecombineerd met zijn beschermklasse IP68 en de toepassing in de Zones 1/2/21 en 22 is het een hanglamp die je overal kunt tegenkomen. Ook heeft hij het certificaat EAC/TR-CU wat de vervanger is van het oude GOST-R.

6470

Hanglampen – 6470

Om een bijvoorbeeld te geven waar deze verlicht wordt gebruikt noemen we magazijnen/straatverlichting, parkeerterreinen maar ook de offshore als boorplatformen op. Dit type is in drie verschillende uitvoeringen te verkrijgen tot een wattage van 600 Watt. De beschikbare verlichtingsbronnen maken deze hanglamp serie tot een succes in goed licht op de juiste plaats.

Voordelen ATEX (LED) hanglampen van Stahl/Electromach

  • Beschermt tegen zoutwater gezien de aluminium behuizing, optioneel in kleur te verkrijgen.
  • Met aparte aansluitdoos voor gemakkelijke installatie.
  • Beschermingsklasse IP66/IP68.
  • Montage mogelijkheid met ringbouten of kantelbare montagebeugels.
  • Onderhoudsvrije ATEX (LED) hanglamp.
  • Bij de 6470 hanglamp serie zijn 3 verschillende maten verkrijgbaar (tot 600 Watt).
  • Beschikbare verlichtingsbronnen: High-pressure sodium lamps (HSE), metal halide lamps (HIE), blended lamps (LME), incandescent lamps (QT)

Wilt u meer informatie over alle LED hanglampen die Electromach heeft?

Neemt u dan contact op met ons. Wij hebben ook diverse demo LED hanglampen die wij u kunnen toesturen. Heeft u hier interesse in?  Dit kan op de volgende manieren. U kunt een email sturen naar info@electromach.nl of u kunt ons bereiken op telefoonnummer 074-2472404. Wij helpen u graag verder en met ons brede assortiment aan producten is het voor u “one stop shopping”.