• Jan Tinbergenstraat 193
  • 7559 SP Hengelo
  • The Netherlands

Handlampen van Stahl / Electromach

Bent u op zoek naar een handlamp maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan bent u bij Electromach aan het juiste adres! Electromach heeft verschillende soorten handlampen in het assortiment, zodat er altijd wel een geschikte tussen zit voor u. Veel van onze handlampen zijn led lampen wat inhoudt dat ze een laag energieverbruik hebben. Ook zijn de handgrepen ergonomisch ontworpen zodat deze handlampen ook goed in de hand vast te houden zijn. Daarnaast is elke handlamp geschikt voor gebruik in zone 1/21/21 en 22. Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken bij explosieveilige handlampen is de certificatie. Alle handlampen zijn ATEX gecertificeerd en de meeste lampen hebben ook het EAC/TR-CU certificaat.

Onze handlampen

6039

Handlampen – 6039

Onze kleine buislamp, serie 6039, zeer geschikt om draaiende machines aan te lichten vanwege de flikkervrije LED verlichting. Daarnaast is deze extreem licht in gewicht en in verschillende voltages te verkrijgen. Door zijn zeer robuuste uitvoering is deze lamp ook geschikt voor zware industriële omgevingen. Het armatuur is onderhoudsarm en heeft een lange levensduur.

6148

Handlampen – 6148

De brand handlamp, serie 6148, is zeer zuinig in gebruik en kan daarom wel tot 8 uur lang mee wanneer je deze op vol vermogen zou gebruiken. Het uiterlijk is robuust maar toch zeer licht in gewicht waardoor hij ook goed in de hand ligt. Nog een specifiek highlight van deze lamp is dat het lamphoofd 190 graden draaibaar is waardoor het zicht optimaal is. De oplaadunit is verkrijgbaar in 2 voltages, te weten in 12-24 Volt en in 230 Volt.

6140

Handlampen – 6140

De kleine zaklamp, serie 6140, geeft een zeer hoge lichtintensiteit. Ze zijn klein maar geven meer dan 48 uur continue licht. Wat deze lampen bijzonder maken is het unieke mechanisme voor het aan en uitschakelen. Daarnaast zijn de led schijnwerpers ergonomisch gevormd.  Naast dat deze lampen ATEX gecertificeerd zijn, hebben deze lampen ook het certificaat voor SRPS.

6141

Handlampen – 6141

De kleine zaklamp, serie 6141, is zeer geschikt om te gebruiken bij inspecties en onderhoudswerkzaamheden in risicogebieden met explosiegevaar. Deze handlamp werkt op alkaline batterijen. Wat nog een pluspunt is van deze handlamp, is dat deze waterdicht is (IP68). De lamp gaat lang mee en heeft een hoge lichtintensiteit doormiddel van de led technologie. Deze lampen zijn naast ATEX en SRPS ook IECEx gecertificeerd. Het typenummer 6141/62-26 is ook geschikt voor IIC gasgroep.

6149(logo)

Handlamp – 6149

Er is licht in verschillende soorten en toepassingen. Zo is een belangrijk kernmerk van deze ATEX handlamp dat hij draaiende machines kan aanlichten zonder het zogenaamde stroboscoop effect. Ook is deze Ex handlamp goed tegen trillingen en schokken bestand. Door zijn verschillende aansluitvoltages is deze LED lamp in vele zware industrieën inzetbaar. Temperaturen van -40…+40 graden Celsius zijn geen uitzondering waaraan deze IECEx handlamp blootgesteld mag worden. Tevens zijn er handige montagebeugels te verkrijgen om deze inspectielamp snel en makkelijk te kunnen bevestigen in vele toepassingszones.

Meer weten?

Wilt u meer weten over één of meerdere handlampen die hierboven staan beschreven, neemt u dan contact op met Electromach. Wij adviseren u graag en kunnen altijd een vrijblijvende offerte uitbrengen. Wilt u een demo van een van deze handlampen? Bel ons om te vragen naar de mogelijkheden.