• Jan Tinbergenstraat 193
  • 7559 SP Hengelo
  • The Netherlands

Buislampen van Stahl / Electromach

U zou toch ook een ATEX LED verlichtingsbron willen gebruiken die laag in energieverbruik is? Of LED buisverlichting willen gebruiken in een zware industriële omgeving. Dit is vandaag de dag allemaal mogelijk! Daarnaast is dit ook nog eens een onderhoudsarme buislamp die een erg lange levensduur kent! Wij zorgen ervoor dat uw buis verlichting geeft zoals geen enkele buislamp zou kunnen.

buislamp

Buisverlichting – 6035

Deze buisarmaturen worden veel toegepast in de olie en gas industrie zowel offshore als onshore. Doordat deze armaturen geschikt zijn voor Ex ruimtes voor zowel gas (Zone 0.1.2) als stof (Zone 20.21.22), is het een verlichtingsbron die zijn mannetje staat in de explosieveilige industrieën. Het toepassingsgebied qua temperatuur ligt tussen de -20…+55 graden Celsius.

6036

Buisverlichting – 6036

Omdat deze buislamp zo multifunctioneel is in zijn toepassingen kunnen we deze onderhoudsvrije LED buis in elke tak van (zware) industrie tegenkomen. Door de eenvoudige montage zijn deze buisarmaturen op moeilijk bereikbare plaatsen onder elke bevestigingshoek te monteren.

6039

Buisverlichting – 6039

Dit armatuur wordt veelal gekozen voor toepassingsgebieden waar één of meerdere machines staan. Dit omdat de heldere Cree LED’s een stabiel flikkervrij beeld weergeeft bij draaiende objecten. Het armatuur is in meerdere spanningen te verkrijgen om zo elke industrie/project te kunnen aanlichten. Ook de lange levensduur en het onderhoudsvrije gemak is een groot pluspunt op haar rapport.

buisverlichting

Buisverlichting – 6149

De ATEX en IECEx inspectie lamp die ook wordt gebruikt voor het aanlichten van machines die dan vrij zijn van het stroboscoop effect. Ook de keuze van aansluitspanning is handig. Het Ex armatuur is zeer schok en vibratie bestendig en heeft het nieuwe EAC/TR-CU (oude GOST-R) certificaat.

Waarom onze buisverlichting zo goed werkt.

Serie 6036: Dit robuuste ATEX armatuur, die schokken en trillingen kan weerstaan, is een van de LED buislampen die speciaal innovatief ontworpen is om fluorescentie 2×36 Watt lampen (de zogeheten TL-lamp) te vervangen. Hij is zeer laag in energieverbruik en heeft een zeer indrukwekkende levensduur (zo’n 100.000 uur). Verder is de buisverlichting erg robuust waardoor hij zeer geschikt is voor zware industriële omgevingen. Deze punten zorgen ervoor dat de ATEX buislampen gezien kunnen worden als een technologisch geweldig product. Dit buisvormige Ex-armatuur voldoet volledig aan de eisen van de ATEX-richtlijnen. Met het meer compacte model en zijn geringe gewicht is deze buislamp in elke ruimte toepasbaar, en kan het door zijn montagebeugels in elke gewenste positie gebracht worden. Ook een temperatuur bereik van -40…+60 graden Celsius is geen uitzondering. Deze buislamp is in een 3-tal lengtes verkrijgbaar, wat resulteert in een vermogen van 28/38 of 49 Watt. Uiteraard is er in elke uitvoering ook een diffuser te verkrijgen. Deze geïntegreerde diffuser zorgt ervoor dat het licht egaal en minder vel verspreid wordt naar de werkplek. Tevens kan er bij deze explosieveilige buislamp gekozen worden voor een snoerlengte van 2.5 meter of 5.0 meter. Ondanks de vele mogelijkheden is deze buislamp zeer onderhoudsarm in gebruik, wat resulteert in het snel terug verdienen van uw aanschaf.

De speerpunten van de makkelijk op te hangen ATEX buislamp:

  • Zeer robuuste uitvoering voor zware industriële omgevingen.
  • Extreem licht in gewicht.
  • Laag energieverbruik.
  • In verschillende lengtes / wattage te verkrijgen.
  • Start snel op.
  • Als mogelijke vervanging van TL-lampen.
  • Onderhoudsarm en lange levensduur.
  • Geschikt voor zones 1/2/21/22.

Meer weten?

Als u nu meer wilt weten over deze explosieveilige LED buisverlichting, neem dan gerust contact op met ons.

Zo kunnen we u wellicht helpen om uw  ATEX explosieveilige verlichtingsplan op te zetten. U kunt ook een vrijblijvende afspraak maken met één van onze buitendienst medewerkers. Zij kunnen u van alles vertellen over ons compleet nieuwe LED verlichtingspakket. Er zijn veel mogelijkheden en redenen om voor een ATEX verlichtingsbron van Stahl / Electromach te kiezen!