• Jan Tinbergenstraat 193
  • 7559 SP Hengelo
  • The Netherlands

Spot on! De nieuwe LED schijnwerpers

Geplaatst op: 19 december 2016

De veelzijdige en robuuste LED schijnwerpers van R. STAHL

De energiezuinige LED technologie laat de nieuwe generatie R. STAHL’s flexibele schijnwerpers voor explosiegevaarlijke omgevingen stralen. Hoogwaardige TIR lenzen verminderen het verblindingeffect, lichtverstrooiing en zorgen voor een focus van de lichtverdeling bij hoeken van 10°, 40° of 120°. Hierdoor zijn de schijnwerpers niet alleen geschikt voor plaatselijke en groothoek verlichting, maar ook voor montage als hanglampen.

De nieuwe LED schijnwerpers uit de serie 6125 (voor ATEX zone 1) en serie 6525 (voor ATEX zone 2) leveren een uitstekende lichtstroom van 21.000 lm bij een vermogen van 210 W. De panelen zijn eenvoudig te installeren, onderhouden en te repareren doordat ze uitgerust zijn met scharnieren en verwijderbare onderdelen. De schijnwerpers hebben zelfs onder extreme omstandigheden en maximale omgevingstemperaturen een uiterst lange levensduur van 50.000 bedrijfsuren. Door de superieure duurzaamheid zijn ze in staat om uitdagende omgevingen in de chemie, olie- of gasindustrie voor een langere periode te weerstaan.

6525
Deze productgroep onderscheidt zich door het grote bereik in omgevingstemperaturen. De schijnwerpers zijn namelijk toepasbaar in omgevingstemperaturen variërend van -40 °C tot +60 °C. De corrosiebestendige en lichtgewicht behuizing maakt deze LED schijnwerpers een uitstekende keuze voor onshore en offshore toepassingen. Daarnaast zijn de schijnwerpers serie 6125 en serie 6525 verkrijgbaar met een splinterbescherming voor het glazen frontpaneel om ze te kunnen gebruiken als algemene verlichting voor productie- en opslagfaciliteiten in de voedselindustrie.

 

DEEL DIT ARTIKEL

Terug naar blogoverzicht