• Jan Tinbergenstraat 193
  • 7559 SP Hengelo
  • The Netherlands

LED verlichting, lange levensduur, efficiënt en dynamisch

Geplaatst op: 18 januari 2017

* De levensduur van LED verlichting is veruit de langste ten opzichte van alle andere lichtbronnen.
* LED’s bieden een uitstekende lichtopbrengst. Er wordt nog continue gewerkt aan het verbeteren van de “high-performance” van LED.
* LED armaturen dragen bij aan veiligheid. Ze laten niemand plots in het donker staan.

Lange levensduur
De levensduur van LED verlichting is veruit de langste ten opzichte van alle andere lichtbronnen. Ook is een groot voordeel dat led verlichting nagenoeg onderhoudsarm is wat tijd én geld bespaard. De LED-technologie is bijzonder geschikt voor gebruik bij extreme temperaturen. Vooral in combinatie met onderhoudsvrije armaturen, worden de onderhoudskosten tot een minimum beperkt.

3tekens

Efficiëntie
LED’s bieden een uitstekende lichtopbrengst. Er wordt nog continue gewerkt aan het verbeteren van de “high- performance” van LED. Bovendien zijn LED’s kampioenen met betrekking tot energiebesparing. Ze vereisen minder stroom en hebben een langere levensduur. Zo worden de hogere aanschafkosten afgeschreven na slechts een paar jaar. Dit bespaart niet alleen geld, maar beschermt ook het milieu. Verminderde CO2-uitstoot draagt bij aan de bescherming van het klimaat.

Dynamisch
LED-armaturen dragen bij aan veiligheid. Ze laten niemand plots in het donker staan. LED lampen verliezen geleidelijk hun lichtsterkte, waardoor je “op tijd” de lamp kunt vervangen. LED’s verdragen bovendien een hoge trilling weerstand. Daardoor zijn ze bijzonder geschikt voor gebruik in industriële omgevingen. Vooral in gebieden die moeilijk te bereiken zijn, kunnen compacte lichtoplossingen worden gerealiseerd met een dergelijk armatuur. Bovendien is er de mogelijkheid om de lichtsterkte aan te passen aan het omgevingslicht.

DEEL DIT ARTIKEL

Terug naar blogoverzicht