• Jan Tinbergenstraat 193
  • 7559 SP Hengelo
  • The Netherlands

Electromach, de specialist in ATEX LED verlichting

U bent op zoek naar verlichting. Maar niet zomaar verlichting, ATEX LED verlichting. U hoeft niet verder te zoeken, bij Electromach hebben wij een zeer uitgebreid assortiment in ex LED lampen.Explosieveilige LED verlichting is niet meer weg te denken uit het assortiment van Electromach. Vele bedrijven ging u al voor met het kopen van ATEX LED verlichting.

U greep uit onze collectie LED lighting:

SERIE 6002: Dit onderhoudsvrij armatuur wordt omschreven als een LED armatuur die veel wordt ingezet in verschillende zware ex industrieën. Ook is dit armatuur zeer geschikt als vervanging van de oude TL verlichting.

SERIE 6039: Kort en krachtig is dit een fantastische buisverlichting met LED die haar strepen al heeft verdient met het goed kunnen verlichten van draaiende machines door het stroboscoop effect.

SERIE 6050: Deze explosieveilige hangverlichting kom je tegen bij zware ex industrieën als olieraffinaderijen, scheepvaart en boorplatformen, maar ook onshore waar je kan denken aan verschillenden plants, opslagloodsen en magazijnen.

Dus bent u op zoek naar ATEX LED verlichting? Informeer dan bij Electromach naar de verschillende soorten LED verlichting. U kunt contact opnemen via info@electromach.nl of via 074-2472392.